Мрежа библиотека

- Повезивање и сарадња -

Импресум

Мрежа српских библиотека

Ел. пошта: info@mrezabiblioteka.org


ЕУ-Регулисање спорова

У складу са Уредбом о онлине регулисању спорова у потрошачким односима  (ОДР Уредба), желимо вас информисати о онлине платформи за регулисање спорова (ОС-платформа).
Потрошачи имају могућност да упуте жалбе на онлине платформу за регулисање спорова Европске комисије на адреси http://ec.europa.eu/odr?tid=121409288.
Потребне контакт информације можете наћи у горе наведеном нашем импресуму.

Међутим, желимо да вас обавестимо да нисмо у обавези да учествујемо у поступцима регулисања спорова пред органима за регулисање спорова потрошача.

Одговорност за садржај ове интернет странице

Континуирано развијамо садржај ове интернет странице и трудимо се да пружимо исправне и актуелне информације. На жалост, не можемо сносисти одговорност за тачност свих садржаја на страници, посебно за оне који су представљени од стране трећих лица, акотаквог садржаја буде.

Уколико приметите проблематичне или противправне садржаје, молимо вас да нас одмах контактирате. Контакт информације можете наћи на почетку ове странице.

Одговорност за линкове на овој интернет страници

Наша интернет страница садржи линкове ка другим веб страницама за чији садржај нисмо одговорни. Одговорност за линковане интернет странице, у складу са чланом § 17 ECG, не постоји за нас, јер нисмо имали ни имамо знање о противправним активностима других, такође нису нам били приметни такви противправни садржаји, и уколико би нам били познати, одмах бисмо уклонили линк.

Уколико приметите противправне линковена нашој интернет страници, молимо вас да нас контактирате. Контакт информације можете наћи на почетку ове странице.

Напомена о ауторским правима

Сав садржај ове интернет странице ( фотографије, текстови, видео записи) подлеже ауторским правима. Уколико буде потребно, правно ћемо гонити недозвољену употребу делова садржаја са наше странице.

Уколико на овој страници приметите садржаје који крше ауторска права, молимо вас да нас контактирате.

Извор слика

Фотографије и графике на овом вебсајту заштићени су ауторским правима.

Коришћени језици

На нашем вебсајту користимо српски језик и ћирилично писмо.